Informatie

Hieronder een verzameling van websites, blogs en nuttige informatie die ik heb verzameld en graag met jullie wil delen. Sommige zijn onderwerp gerelateerd en gaan over duurzaamheid. De overige verwijzingen, plaats ik onderaan deze pagina.

Duurzaamheid / Innovatie

  • Een duurzame oplossing van vervuilende auto’s naar de winkels, zijn tegenwoordig deze duurzamen bezorgservice die per fiets of elektrische voertuig bezorgen. De laatste is PICNIC. Deze rijden met handige voertuigjes door de wijk. Een betere oplossing, vind ik de riders van de flitsbezorgservices als Flink, Gorillas en Getir. Deze supersnelle bikers worden voortgestuwd met pure mankracht, namelijk de spieren! Dat is pas duurzaam.
  • Groene hosting. Deze website wordt gehost op een duurzame en groene hosting. Dit betekent dat o.a. alle energie met zonnepanelen wordt opgewekt en alle apparatuur energiezuinig is.

Overige

  • Een duurzame oplossing in het objectief tonen van website en/of webwinkel beoordelingen zijn websites als Internet Reviews, maarook Thuiswinkel. Doordat consumenten vooraf goed geinformeerd zijn, voorkom je onnodige retouren, waardoor je minder uitstoot hebt.
  • Ik reis graag naar Zuid-Frankrijk en dan huur ik meestal een duurzame houten chalet voor mijn vakantie. Deze vakantie chalets in Frankrijk zijn gebouwd van duurzame hout. Lekker ouderwets genieten in plaats van die enge grote hotels. En uiteraard met de trein erheen en ter plekke een fiets huren 🙂